Incendiu Tetarom Cluj : 146vwevnwe5k1m : Pompierii au transmis o alertă.

Un incendiu puternic a izbucnit, la primele ore ale dimineții, în cluj napoca, în parcul industrial tetarom i, de pe strada tăietura . Isu cluj a transmis, marți dimineața mesaj de avertizare ro alert pentru . Potrivit isu cluj, la această oră, flăcările sunt sub control. Au ars mai multe depozite în care se . La locul incendiului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, care au luptat cu flăcările câteva ore.

Au ars mai multe depozite în care se . Bxiczpua8rcf6m
Bxiczpua8rcf6m from cdn.biziday.ro
Pompierii au transmis o alertă. Un incendiu puternic a izbucnit, la primele ore ale dimineții, în cluj napoca, în parcul industrial tetarom i, de pe strada tăietura . Potrivit isu cluj, la această oră, flăcările sunt sub control. 21 septembrie 2021 0 commentarii. Au ars mai multe depozite în care se . Incendiu în parcul industrial tetarom i. Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 600 mp, din parcul tetarom. Isu cluj a transmis, marți dimineața mesaj de avertizare ro alert pentru .

Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 600 mp, din parcul tetarom.

Incendiu în parcul industrial tetarom i. Pompierii au transmis o alertă. 21 septembrie 2021 0 commentarii. Potrivit isu cluj, la această oră, flăcările sunt sub control. La locul incendiului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, care au luptat cu flăcările câteva ore. Isu cluj a transmis, marți dimineața mesaj de avertizare ro alert pentru . Un incendiu puternic a izbucnit, la primele ore ale dimineții, în cluj napoca, în parcul industrial tetarom i, de pe strada tăietura . Au ars mai multe depozite în care se . Un incendiu violent are loc în această dimineață în parcul tetarom 1 (tăietura turcului). Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 600 mp, din parcul tetarom.

Isu cluj a transmis, marți dimineața mesaj de avertizare ro alert pentru . Un incendiu puternic a izbucnit, la primele ore ale dimineții, în cluj napoca, în parcul industrial tetarom i, de pe strada tăietura . Incendiu în parcul industrial tetarom i. Pompierii au transmis o alertă. 21 septembrie 2021 0 commentarii.

Au ars mai multe depozite în care se . Lc9sll0mlvvrxm
Lc9sll0mlvvrxm from media.tvrinfo.ro
Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 600 mp, din parcul tetarom. Potrivit isu cluj, la această oră, flăcările sunt sub control. Pompierii au transmis o alertă. 21 septembrie 2021 0 commentarii. Un incendiu puternic a izbucnit, la primele ore ale dimineții, în cluj napoca, în parcul industrial tetarom i, de pe strada tăietura . Un incendiu violent are loc în această dimineață în parcul tetarom 1 (tăietura turcului). Incendiu în parcul industrial tetarom i. Au ars mai multe depozite în care se .

Pompierii au transmis o alertă.

Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 600 mp, din parcul tetarom. Pompierii au transmis o alertă. 21 septembrie 2021 0 commentarii. Isu cluj a transmis, marți dimineața mesaj de avertizare ro alert pentru . Potrivit isu cluj, la această oră, flăcările sunt sub control. La locul incendiului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, care au luptat cu flăcările câteva ore. Un incendiu puternic a izbucnit, la primele ore ale dimineții, în cluj napoca, în parcul industrial tetarom i, de pe strada tăietura . Un incendiu violent are loc în această dimineață în parcul tetarom 1 (tăietura turcului). Incendiu în parcul industrial tetarom i. Au ars mai multe depozite în care se .

Incendiu în parcul industrial tetarom i. Un incendiu violent are loc în această dimineață în parcul tetarom 1 (tăietura turcului). Pompierii au transmis o alertă. La locul incendiului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, care au luptat cu flăcările câteva ore. Un incendiu puternic a izbucnit, la primele ore ale dimineții, în cluj napoca, în parcul industrial tetarom i, de pe strada tăietura .

La locul incendiului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, care au luptat cu flăcările câteva ore. Lrij Fx Cqlonm
Lrij Fx Cqlonm from zcj.ro
Un incendiu puternic a izbucnit, la primele ore ale dimineții, în cluj napoca, în parcul industrial tetarom i, de pe strada tăietura . Isu cluj a transmis, marți dimineața mesaj de avertizare ro alert pentru . Au ars mai multe depozite în care se . Potrivit isu cluj, la această oră, flăcările sunt sub control. Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 600 mp, din parcul tetarom. Un incendiu violent are loc în această dimineață în parcul tetarom 1 (tăietura turcului). La locul incendiului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, care au luptat cu flăcările câteva ore. 21 septembrie 2021 0 commentarii.

21 septembrie 2021 0 commentarii.

Pompierii au transmis o alertă. La locul incendiului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, care au luptat cu flăcările câteva ore. Un incendiu violent are loc în această dimineață în parcul tetarom 1 (tăietura turcului). Potrivit isu cluj, la această oră, flăcările sunt sub control. Au ars mai multe depozite în care se . Un incendiu puternic a izbucnit, la primele ore ale dimineții, în cluj napoca, în parcul industrial tetarom i, de pe strada tăietura . Isu cluj a transmis, marți dimineața mesaj de avertizare ro alert pentru . Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 600 mp, din parcul tetarom. Incendiu în parcul industrial tetarom i. 21 septembrie 2021 0 commentarii.

Incendiu Tetarom Cluj : 146vwevnwe5k1m : Pompierii au transmis o alertă.. Un incendiu puternic a izbucnit, la primele ore ale dimineții, în cluj napoca, în parcul industrial tetarom i, de pe strada tăietura . La locul incendiului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, care au luptat cu flăcările câteva ore. Potrivit isu cluj, la această oră, flăcările sunt sub control. Au ars mai multe depozite în care se . Isu cluj a transmis, marți dimineața mesaj de avertizare ro alert pentru .